martes, 1 de febrero de 2011

ICV-EUiA continua treballant en l'elaboració de la seva proposta política


Ahir, dilluns 31, es van reunir el grup que està elaborant les propostes de l'eix de sostenibilitat amb una representació de l'associació Catalunya Sostenible i diversos veïns a nivell individual. La trobada es va caracteritzar per la bona sintonia tant en els continguts com en les formes. José Montes, president de l'associació Catalunya Sostenible, va fer arribar un seguit de propostes al voltant de la millora i la recuperació del Riu sec i els Horts que l'envolten. Per una altra banda, Eusebio Argueta, com a cap de llista, va recollir les propostes per integrar-les dins el programa electoral d'ICV-EUiA.
Especial menció va rebre el tractament de la qüestió dels animals de companyia i dels arbres i boscos urbans a Badia. ICV-EUiA va manifestar la seva preocupació davant la pèrdua de diversitat dels arbres a la nostra ciutat, la proliferació de coloms i el tractament que d'aquest problema se'n fa i la manca d'un espai municipal d'acollida per animals abandonats i o malferits que poguessin ser incorporats a un programa d'adopció.
Argueta, en nom d'ICV-EUiA, va agrair l'assistència als veïns i entitats presents tot animant-los a continuar treballant en la millora de les condicions medioambientals de Badia del Vallès.

No hay comentarios:

Publicar un comentario